Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких постів, зізнавшись, що днями з нею трапилася не найприємніша ситуація. Так, артистка, приїхавши гостювати до сім'ї в рідну Баришівку на зимові канікули, несподівано для себе пошкодила ногу. За словами самої зірки, вона оступилася в парадному в батьківському будинку, де було шість сходинок, і, невдало зістрибнувши на ногу, відчула біль.

Кілька днів поспіль нога набухала і нила, а тому Олена вирішила звернутися за допомогою до лікаря. При цьому виконавиця порадила численним фанатам дивитися під ноги і бути обережніше, щоб не допускати її помилок. Трохи пізніше красуня опублікувала кадр з клініки, де їй робили рентген стопи, зазначивши, що ранок у неї почався явно не з кави.

"Дивіться від ноги!

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вечір в хату! Хочу всім трошки пожалітися. Я на днях спускалася з батьківського парадного, де є шість сходинок. Мій мозок шосту сходинку чогось пропустив і я переступила через одну, боляче стала на ножку, вона всі ці дні пухла, боліла, і завтра я їду до лікаря"

instagram.com/alyona.alyona.official