2020 рік - надзвичайно складний для усіх, зірки естради також відчули фінансову кризу через скорочення виступів і концертів. Оля Полякова - одна з тих, хто публічно обговорював кризове становище українських зірок, що призвело до хвилі негативу серед фанатів і українців. Нині зірка, яка нарікала на свої фінанси, ділиться світлинами з відпочинку на Мальдівах.

У сторіз зірки на її сторінці в "Інстаграм" можна побачити переліт родини, а ось найсвіжіше сторі - фотографія Олі з її молодшою донькою. На дівчатах легкий літній одяг: донька у футболці і панамці, Оля в сукні з коротким рукавом і капелюшку. Оля без макіяжу і зачіски, максимально природна і розслаблена. У дитини в руках стаканчик морозива.

Співачка підписала це фото так: “Хто там мерзне?”.Варто зазначити, що в Україні ще морозів нема, тому ніхто не мерзне, проте синоптики обіцяють падіння температури ледь до -20 через прихід холодних арктичних мас, тому все попереду.

Мальдіви - країна в Індійському океані, яка складається з великої кількості коралових островів. Море, чисті пляжі, флора і фауна - робить ці острови райською місциною для відпочинку. Щоправда, цінник такої відпустки - критично завеликий не лише для пересічного українця, але й європейця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова налякала недитячими питаннями: "Найболючіше".

Також портал Знай.uа писав, що гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка: "Мама працює".