Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує шанувальників зворушливими сімейними фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона опублікувала кумедне відео з дочкою з мікрофоном і тіарою на голові. Дівчинка влаштувала цілий виступ на камеру під усіма відому пісню "Spice Girls - Wannabe".

"Таке ось воно, понеділковий настрій...🤪💛🤍💚)))
Пісню Лізі вибирала сама (тепер у мене є надія, що в голові цього покоління буде не тільки дивні і не зрозумілі для мене Моргенштерн або Елджей 🤨!
Хоча... Лізі колись наспівувала пісню "пройшлася по шкірі голка, голочка..."🤦🏼‍♀️
Тому не зрозуміло, що вже краще..!)", — написала Вікторія у підписі до публікації.

Далі вона зазначила, що дівчинка сама вибрала і пісню, і одяг, а також їй вдалося знайти не робочий мікрофон і покликати маму, щоб та потримала телефон.

"Артистка росте!🤩 🤗 🔥", "Яка талановита маленька артистка", "Круто вийшло, я навіть подумала, що вона сама співає , поки на шпагат не сіла!! Лизок, давай ще!!!!!", "Лізі - вогонь🔥розумничка, запальничка, красуня! 😍 😍 😍", "Я б з глузду з'їхала через годину😄 😄 😄", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Ткач)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ткач)

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив допитливою донечкою: "Ззаду гори, а спереду - мама"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Ткача з "Квартал 95" придумала собі заняття на Новий Рік, сім'я почекає

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" розтанув в обіймах кароокої красуні, поки дружина не бачить