Ось уже майже два роки відомий продюсер, який робив серіал для платформи Netflix, Олександр Цекало щасливий у шлюбі зі своєю 29-річною дружиною Дариною Ервін. Парочка живе в США, в затишному сімейному гніздечку в Беверлі-Хіллз.

Дарина любить дивувати - частенько дівчина публікує в соціальних мережах свої картини, думки, а також демонструє молоді пружні форми свого тіла. Видно, що Дарині нічого приховувати, кожне її нове фото або відео супроводжуються білосніжною посмішкою. Так, днями з'явився кадр, де дівчина тримає в руках сигарету і розмірковує про віру в бога.

Про це стало відомо завдяки Stories Дарини Ервін в мережі Instagram.

Історія Дарини Ервін, скріншот: Instagram
Історія Дарини Ервін, скріншот: Instagram

"Янголятко, чому ти так багато куриш? Мені майже 50, і я вже заплатив за це свою ціну...", - запитав у Дарини шанувальник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На що дівчина відповіла так: "Я курю з релігійних міркувань. Кожна сигарета наближає мене на п'ять хвилин до Ісуса". Виходить, що дружина Олександра Цекало курить виключно з релігійних причин, щоб на кілька хвилин наблизитися до Ісуса.

Дарина Ервін, instagram.com/darina.ervin/
Дарина Ервін, instagram.com/darina.ervin/

У мережі вже жартують, що тягу до келиха можна таким же способом пояснювати. Але наш обов'язок, любий читачу, попередити, що алкоголь і тютюн шкідливий для здоров'я людини. Нагадаємо нашим читачам, що колишня дружина Олександра Цекало теж курить, і в мережі часто з'являються фото, де артистку зображено з сигаретою в роті.

Раніше повідомляли, молода дружина Цекало терміново потребує "лікування": "Таблетки є?".

Як повідомляв Знай.uа, "експерти" викрили "натуральне" обличчя і груди молоденької дружини Цекало.

Знай.uа писав, Олександр Цекало не втримався і пом'яв груди молоденької дружини прямо на пляжі.