Ксенія Мішина і Олександр Еллерт після фіналу романтичного шоу "Холостячка" тільки й говорять в інтерв'ю про кохання. Фанатам проекту цікаво, що вони відчувають, думають і як ставляться один до одного. Новий уривок з інтерв'ю зі сценаристом опублікували на фан-акаунті проекту.

"Правдива історія полягає в наступному-є у мене друг Женька Кошовий. Дзвонить він колись до карантину і каже: Ти мені терміново потрібен як чоловік допомогти на шоу "Інтуїція". Ми приїжджаємо зі Стьопою Казаніним, він грав проти Тіни Кароль. А у Тіни в підтримці був Женя Кіт і Мішина. Ну я то Мішину не знав. Я не дивлюся телевізор. Мені достатньо телебачення, яке я пишу", - говорить Еллерт.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фото: instagram
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фото: instagram

Олександр зізнається, що хоча і не дивився "Танці з зірками", де перемогла Ксенія і не знав хто вона, але відразу помітив, яка вона гарненька.

"Побачив Мішину. Не встиг познайомитися ні в гримерці, ніде. Потім йдемо ми на карантин все. Я вирішив зайнятися саморозвитком, купив онлайн-курси. Знову Мішину бачу і думаю дивись яка: знову переслідуєш мене. А потім вийшли ми влітку на роботу і Анька-бухгалтер каже мені: Холостячка стартує. Вона каже Мішина. І я думаю: це доля, раз вона втретє в моєму житті з'являється. Треба йти", - каже Саша.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Після цього Еллерт виставив сторіс, що йду на проект "Холостячка". А наступного дня йому написали з СТБ і по всіх новинних порталах написали, що автор "Кварталу" побореться за сердечко першої української холостячки.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.