Відома парочка - співачка Наташа Корольова і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан), які в 2020 році винесла сімейний скандал зі зрадами на загальний огляд, не припиняє дивувати своїх шанувальників. Так, Наташа Корольова презентувала кліп на пісню "Гори-гори".

У новому кліпі шанувальники можуть побачити "неймовірні" переживання Сергія Глушка і Наташі Корольової. Задумка така - Наташа і Тразан опинилися на безлюдному острові і повторюють сюжет з роману "Робінзон Крузо". П'ятниця, звичайно вдалася, а ось по "головному герою" вже встигли потоптатися фанати.

Тарзан і Корольова, скріншот: YouTube
Тарзан і Корольова, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

"У моєму житті всі пісні з'являються неспроста, в потрібний час і в потрібну годину. Пісню "Гори-гори!" написав мій талановитий друг Герман Титов, який дуже тонко відчув всі відтінки нашого з Сергієм непростого періоду в житті. Ми - оптимісти, тому і лейтмотив пісні - оптимістичний, що допомагає разом йти вперед, зігрівати один одного вогнем любові, іноді обпалюватися, а іноді - зцілювати. Запалюйте під наш трек, дивіться нове відео і обов'язково даруйте один одному вогонь любові", - підписала публікацію Наташі Корольова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак підписники Наташі пригадали брудні вчинки Сергія Глушка і не щадили стриптизера в коментарях: "Сльози на очах, як легко хтось може зруйнувати чуже щастя, не розуміючи як це боляче, Наталя і Сергій будьте просто разом", "Гори, гори, мій стриптизер?", "Да уж... далеко не кожен пробачить зраду... якщо це не піар хід", "Тарзан - зраджував - зраджує і зраджуватиме", "Наташа тягни, звичайно, його за собою, як і все ваше життя тягнула, він без тебе пропаде".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Наташа Корольова після зрад Тарзана оцінила вибір дами серця: "Дівчинка миленька".

Як повідомляв Знай.uа, зрадник Тарзан обізвав шанувальників пузовислими і безгрудими ледарями.

Знай.uа писав, рудий "Іванушка" підловив Лоліту на гарячому - цьому стриптизу навіть Тарзан позаздрить.