Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, виховує 9-річну доньку від колишнього чоловіка Мурата і часто показує, як вони проводять разом час.

Так на Русском радио у Facebook вирішили згадати, як співачка провела свята і публікували її фотографію з Софією і новим членом сім'ї – собачкою.

Серію фотографій сама Лорак опублікувала днями в своєму Instagram. Співачка з донькою і цуценям позують у своєму розкішному заміському будинку і на тлі величезної новорічної ялинки.

Українці прийшли в захват від атмосферного фото і залишили безліч коментарів під постом. Одні переконані, що дівчинка Як дві краплі води схожа на зоряну маму, інші знаходять риси батька. Деякі відзначили, що дівчинці потрібно підкоригувати брови.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"дуже красива дівчинка нічого не треба коригувати,все в переди у дитини", " Здоров'я вам щастя любові і удачі і Божого благословення. Красуні"," Софії потрібно чу-трохи брови підкоригувати, а так все і все СУПЕР😍"," копія мами, красиві", " нижньою частиною особи дуже схожа на свою маму!", "Дочка само по собі Ані Лорак.це дуже добре", "як дві краплі води"," щастя і здоров'я вам Будьте завжди красиві і прекрасні"," Софія дуже схожа на Мурата", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ані Лорак вперше видала все про свого нового коханого.

Як повідомляв Знай.uа, 42-річну Ані Лорак в міні-ТОПі переплутали з Дженніфер Лопес.

Також Знай.uа писав, що колишній Лорак Мурат показав, що" витворяє " з новою дівчиною наодинці.