Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зараз живе з дітьми, вперше після розлучення зважилася піти на побачення. І розповіла свої враження в Instagram.

Боржемська поцікавилася в українок, коли вони останній раз були на побаченні і зізналася, як зважилася на такий крок сама і що в підсумку вийшло.

"Нещодавно я сходила на побачення з молодою людиною. Дозволила собі побути дівчинкою і згадати, як це все відбувається. Прекрасний чоловік, який здавався просто ідеальним", - стверджує Марина.

Однак на зустріччю її чекав зовсім не ідеальний вечір, а розчарування.

"Але разом із зустріччю прийшло... розчарування - він говорив лише про себе і я абсолютно не відчула зацікавленості в мені. Так і не зрозуміла, навіщо запросив на вечерю. Можливо, він перехвилювався? Або хотів справити враження і показати свої найкращі якості? У дівчаток завжди стільки думок в голові після побачень Расскажите розкажіть, як ви познайомилися зі своєю половинкою. Відразу зрозуміли, що він - той самий?❤", - пише Боржемская.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, тренер " Зважених та щасливих "Боржемська показала сімейну ідилію, поки вузликів страждає через"зраду".

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська з цукеркою на голові розповіла про знайомство з відомим бороданем.

Також Знай.uа писав, що Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий Рік.