Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмагаючи під сонечком.

Так, артистка навіть по приїзду в морозний Київ вирішила ділитися сонячними архівами з канікул, демонструючи струнку фігуру і відмінну розтяжку на одному з пляжів з дерев'яним пірсом. Зірка приміряла облягаючі шорти "велосипедки", чорний облягаючий топ і масивні білосніжні кросівки, закинувши праву ногу так високо, як тільки може. При цьому позаду Насті красувалися неймовірної краси блакитна вода і хмарне небо.

"Вологість 83%.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Видимість 9,7 км.

Ну здрастуй, милий, дорогий, рідний ♪"

Фолловери не пройшли повз: "розтяжка просто топ, як і засмага після відпустки. З поверненням, Анастасія", " красива !!", "Прикольно.", "Супер🔥", " відразу і не зрозумієш про яку вологість йде мова))))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою