Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну полетіли відпочивати на Балі. Вони публікують яскраві фотографії з відпустки, змушуючи шанувальників мріяти і трохи заздрити.

Так, в Instagram Володимира Дантеса з'явилася серія фотографій, де він насолоджується природою і водою, стоячи під водоспадом Канто Лампо, а з ним — Надя Дорофєєва в спокусливому купальнику. Пейзажі і атмосфера індонезійського раю змушують забути про всі складнощі, що творяться на батьківщині і просто побути наодинці з позитивними емоціями. І Дантес охоче ділиться цими емоціями зі своїми фоловерами.

“Сильно насичений день. Дивовижний час. Раніше всі ці красоти неможливо було побачити. Дістатися майже нереально. Натовпи людей хотіли сфотографуватися.. Ну а тепер стою я собі спокійно, ось прям перед вами, фоткайтеся на здоров'я))) а якщо без ось цих ось жартів, який же сьогодні шикарний день!!! Ось прям, як в кіно! Спасибі, Всесвіт!!!"—- написав артист.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Шанувальники оцінили фотографії Дантеса і засипали його коментарями. "Офігенний водоспад🔥 🔥 🔥", " Надя викладає фото удвох з чоловіком. Вова-себе * я ж вийшов так добре, прес видно, то се*😅", " Краса, суупер!", "Як прекрасні ці кадри ...

Бажаю, щоб ти міг продовжувати розвивати свою любов так вічно ☺ ️

Ах, місце красиве, але ти і твоя любов тим більше🌈", " Вова, вирівняйте спину! Беріть приклад з дружини, у неї шикарна постава!",- писали шанувальники.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам