Російський шоумен і колишній учасник шоу "Дом-2" Рустам Солнцев, якому нещодавно виповнилося 44 роки, повинен погасити борг у 218 мільйонів рублів.

Як повідомляють росЗМІ, з банківських рахунків скандальної зірки вже списані всі кошти, які там зберігалися. Також йому заборонили залишати Росію, поки він не погасить борги.

Для Рустама факт тяжби, і рішення суду стали повною несподіванкою. Адже всі судові засідання проходили без його участі. Виявилося, що колишній учасник "Дому-2" ні про що не знав.

Рустам Солнцев, фото з Instagram
Рустам Солнцев, фото з Instagram

"Пошта не доставила мені жодного сповіщувального документа. Нам вже надали офіційний папір, що я не отримував жодних листів з суду. Борг я не погасив, такі суми ніхто ніколи в житті не гасить. Це вирішується по-іншому. У суді буду доводити, що це борг не мій" - пояснив Солнцев у бесіді з Teleprogramma.pro.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Шоумен спробував повернути гроші, списані з рахунків, звернувшись до свого давнього знайомого – господаря компанії, де він працював директором.

"Він людина небідна, я з ним спілкувався. Він пообіцяв, що допоможе – якимось чином списання мені відшкодує, адже це сталося з його вини. Але не допоміг, виявився брехуном. Я кілька разів виходив з ним на зв'язок, але більше таких спроб робити не буду. Таке спілкування принижує і мене, і його", - зазначив Рустам.

Нагадаємо, Солнцев наслідував приклад Кіркорова і Лазарєва: бісексуал стане татом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня остаточно відключила мізки – "Щоб вийти за межі розуму".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Варнава кардинально змінила зовнішність: мінус кілограми і інший колір очей.