Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Не так давно ведуча програми "ТСН" поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса". Падалко присвятила пост всім учням, вчителям і батькам, які працюють на дистанційному навчанні.

"Поки всі Ваші діти в "зумі", а Ви маєте час:

🍪 Беремо 450 г печива - я брала рошенівське "До чаю". Згадуємо, що таке дрібна моторика рук- і дрібнимо його, паралельно пояснюючи дитині завдання з англійської чи математики.

🍪 Ще дрібнимо 100 г будь-яких горіхів. Якщо після куті горіхів вдома не лишилося, як в мене, беремо трохи більше печива.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

🍪 В кастрюлі на слабкому вогні змішуємо порізану на шматки пачку масла (200 г), 3 ст. ложки какао, 4-5 ст. л цукру і 150 г молока (фото 2)

🍪 Все перемішуємо на вогні (відео 3), але не доводимо до кипіння.

🍪 Потім додаємо печиво, формуємо "ковбаски" (фото 4). І в холодильник! Я кладу на всю ніч, бо раніше після кількох годин охолодження при нарізані іноді розпадалася.

Наступного дня ковбаски обтираємо крохмалем і перевязуємо мотузкою. Це необов’язковий пункт 😀, але виглядає стильно 😂", - написала ведуча.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".