Українська актриса Ксенія Мішина і головна героїня романтичного шоу "Холостячка" разом з коханим Олександром Еллертом з'їхалися відразу після фіналу проекту.

Вони розповідають у численних інтерв'ю, що радіють кожному моменту один з одним і зійшлися дуже гармонійно. У тому числі вони багато жартують разом і навіть один над одним. Так, одну з історій згадали у фан-акаунті"Холостячки".

Еллерт влучно пожартував над "холостячкою" Мішиною: коли вдома будеш?

Переможець шоу" Холостячка " Олександр Еллерт тонко пожартував над своєю коханою Ксенією Мішиною. Гуморист попросив уточнити, коли вона повернеться додому, а тим часом актриса була зайнята написанням чергового поста в соцмережах.

Мішина в Instagram написала, що готова "приступити до нового Insta-року", в якому вона попросила уточнити у передплатників, які теми найбільше для них цікаві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Підкажіть, про що писати? Що Вам цікаво?"- звернулася "Холостячка" до фоловерів.

У коментарі тут же вклинився коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт.

"Напиши про те, коли вдома будеш", - пожартував Еллерт і доповнив публікацію сердечком

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.