Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що відомий український артист Андрій Данилко нібито побував у сусідній Російській Федерації на особисте запрошення популярного ведучого з бази "Миротворець".

Журналісти писали, що Данилко побував на дні народженні російської зірки, публікували його спільне фото з телеведучим Андрієм Малаховим. Виявилося, що це неправдива інформація - у Андрія Данилка заявили, що - це "фейк".

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці бренду Вєрки Сердючки в мережі Instagram.

Фейк про поїздку Данилка до Москви, скріншот: Instagram
Фейк про поїздку Данилка до Москви, скріншот: Instagram

"Знову фейк-ньюз. Фото 2010 року ... @comments_ua, @unian.agency, це непрофесійно.", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, зокрема, видання Unian писало: "Український артист Андрій Данилко поїхав до Москви, щоб привітати відомого російського телеведучого Андрія Малахова з днем народження. Зазначається, що Малахову виповнилося 49 років. У соціальній мережі Instagram з'явилося фото зі святкування дня народження, на якому зображено Прохора Шаляпіна, Андрія Данилка та Андрія Малахова". Також варто зазначити, що дану новину підхопили й інші українські ЗМІ.

До слова, ще влітку 2019 року телеведучого Андрія Малахова за участь в так званому телемості між Росією і Україною "Треба поговорити" занесли до бази сайту "Миротворець".

Раніше повідомляли, Настю Каменських застукали за поцілунками з Андрієм Данилком: українці вже обговорюють нову пару.

Як повідомляв Знай.uа, Сердючка згадала, як прийшла додому в чужих штанях: "щоб я коли-небудь ще випила!".

Знай.uа писав, молода Сердючка і добрий депутат: як українці з теплим серцем зустрічали Новий Рік, унікальні кадри з 90-х.