Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість вразила українців перемогою в шоу "Танці з зірками", після чого вирушила на відпочинок в Дубай, ОАЕ, де проводить час з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем. Так, артистка вирішила розповісти про тонкощі подорожі з маленькою дитиною, адже стала мамою вдруге лише у вересні 2019 року в одній з клінік Монако, а зараз однорічна Софія зовсім не заважає зірковій мамі їздити закордон, як і раніше.

Вперше Санта подорожувала з крихіткою, коли тій виповнилося 2 місяці і дівчинка зовсім не вередувала. Красуня зазначила, що хоч у всі поїздки їх сім'я бере няню, сама виконавиця намагається приділяти дитині весь вільний час.

"ПОДОРОЖ З ДИТИНОЮ🐣

Наша перша спільна поїздка з Софіком трапилася коли їй виповнилося 2 місяці і весь переліт вона солодко спала.
Потім ми літали в Дубаї в 4 місяці, Куршевель і ось знову Дубаї.
Вона відмінно переносить зміну обстановки і все проходить більш ніж гладко.
Незважаючи на те, що в поїздку ми завжди беремо нянечку, в дорозі я намагаюся постійно бути з Софі.

Кілька корисних підказок:

1. Готуйтеся бути гнучкими і наберіться терпіння, адже малюк може вередувати, кричати, плакати і не слухатися. Головне - не виходити з себе (діти відразу переймають занепокоєння), бути готовою що не все піде за планом і швидко реагувати.

2. Візьміть знайомі дитині речі / іграшки, щоб не було сильного стресу. У нас це ковдрочка і книжки.

3. Продумайте всі дрібниці (які на ділі зовсім і не дрібниці😅) – вода, запасний зручний одяг, памперси, пустушки, серветки, планшет з мультиками, іграшки, книжки, zip lock пакети (при «аварії», брудні речі скласти), кілька запасних футболок для себе 😄

4. Обов'язково візьміть з собою корисні перекушування (крім їжі), тому що діти без звичної обстановки, в стресі, перельотах найчастіше їдять набагато більше звичайного. Я беру ягоди, печиво (попередньо спечене вдома), авокадо, банан, сир.

5. Аптечка, яку збере ваш педіатр

Обожнюю наші сімейні поїздки і задоволення від них перекриває всі дрібні незручності ❤️"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, фіналістка "Танців з зірками" Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма після скандалу на "Танцях з зірками" видав все про несподіваний фінал

Також портал "Знай.uа" писав, що Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на "Танцях з зірками"