Популярний український виконавець Віталій Козловський старанно слідкує за своєю фізичною формою, підтримуючи своє тіло у відмінному стані.

Віталій Козловський нерідко демонструє своє мускулисте та підтягнуте тіло, чим неймовірно тішить своїх прихильниць. У будь-якому образі, які співак показує в соціальних мережах, він виглядає привабливо, молодо і спортивно.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy

Цього разу Віталій Козловський показав, як тренується у спортзалі. Він виклав в інстаграм-сторіс знімок, на якому показав чудову фізичну форму, напруживши м'язи на руках та стиснувши міцний кулак.

Артист одягнений у чорні спортивні штани та білу футболку, рукав якої підігнув вгору, щоб краще показати свої досягнення - чималі м'язи. У спортзалі, де позує Віталій Козловський видно дві груші, на яких, очевидно, й тренується артист.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy

Нагадаємо, радісний Козловський показався після святкування Нового року: довга борода і чужа шапка. Популярний український співак Віталій Козловський відсвяткував Новий 2021 рік, вбравшись у костюм Діда Мороза і потішив публіку своїм новим творінням. Артист привітав з Новим 2021 роком своїх шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський, який розчарувався в жінках, поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають. Віталій Козловський продовжує ділитися враженнями від відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що Козловський втік з України і перетворився на султана: "Кайф, захоплений". Віталій Козловський влаштував собі відпочинок в Єгипті