Телеведучий Григорій Решетник у листопаді 2020 року став багатодітним батьком. У них з дружиною Христиною народився третій син Саша. Двом старшим, Вані і Дімі – 7 і 3 відповідно. Секрети виховання своїх дітей-молодших Григорій розповів під час зйомок шоу «де логіка?", яке стартує навесні на Новому каналі.

"Обожнюю наші вечори, - розповідає ведучий. - Якщо це будній день, ми з хлопцями традиційно вечеряємо разом, потім приділяємо час іграм і спілкуванню. Десь півгодинки дозволяємо їм подивитися мультики, а потім на ніч читаємо казки або різні книги про динозаврів. Також розповідаємо або вчимо вірші-молодшого потрібно готувати до школи, а для старшого це просто розвиток, адже він вже школяр".

Григорій Решетник, фото: прес-служба СТБ
Григорій Решетник, фото: прес-служба СТБ

Активний відпочинок в сім'ї - в пріоритеті.

"Любимо проводити час на вулиці: катаємося на самокатах, велосипедах, граємо в м'яч. У наших хлопців дуже багато енергії, тому ми намагаємося направити її в правильне русло. Вони регулярно займаються плаванням, - ділиться Григорій. - Вдома все спокійно. Ми збираємо конструктори, обожнюємо щось майструвати. Іноді граємо в настільні ігри, навіть в шахи".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо гаджетів для дітей в сім'ї існує суворе правило.

"Ванюші, найстаршому синові, дозволяємо півгодинки пограти в гаджет, але тільки у вихідні, - зізнається ведучий. - Без цього з сучасними дітьми ніяк неможливо домовитися, але у нас таке правило".

Григорій Решетник, фото: прес-служба СТБ
Григорій Решетник, фото: прес-служба СТБ

Ведучий впевнений: народжувати дітей – круто і потрібно. Велика сім'я - це те, від чого вони з дружиною кайфують. І підхід до кожного сина знаходять теж особливий.

"Скільки б дітей не було, скільки б ви їх не виховували, кожен раз щось по-новому. Це такий подарунок з небес, до якого ти готуєшся, але підготуватися на 100% не можеш. У мене сльози радості, коли дивлюся, як старші сини люблять маленького, як той на них реагує і проявляє свої перші емоції".

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" розповів у пост-шоу, як пережив відмову Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець" Холостячки " Мішиної Решетник заінтригував українок.

Також Знай.uа писав, що улюбленець" Холостячки " Мішиної підкорив серця львів'ян.