Відомий український ведучий заходів, комік і переможець шоу "Холостяк" Олександр Еллерт дав велике інтерв'ю журналісту Анатолію Анатолічу. Зокрема, Олександр розповів про роботу в Студії "Квартал 95", а також і про роботу ведучого в Донецьку.

Проте найцікавішою, звичайно, була розповідь про те, як змінилося його життя після перемоги в шоу "Холостяка" і старту стосунків з акторкою Ксенією Мішиной.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Зе Інтерв'юер" в мережі YouTube.

Еллерт у Анатоліча, скріншот з відео
Еллерт у Анатоліча, скріншот з відео

В один момент Анатолій Анатоліч запитав Олександра, як змінилося його життя після "Холостячки".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я розумів, що шоу стрельне, я розумів, що його дивитимуться і чоловіки і жінки... Зараз, проживши з Ксенією три місяці, я впевнений, що вона дуже крута акторка. Вона живе цим, вона горить цим", - зазначив Олександр.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фото: СТБ
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, фото: СТБ

Також Анатолій Анатоліч поцікавився, як син Ксенії Мішиної Платон прийняв Еллерта.

"Ми з Платоном познайомилися в рамках проєкту. Одна зі зйомок була, коли Ксюша привозила сина в Карпати. Він активний, він з усіма познайомився. Був посил, що не мама обирає собі чоловіка, а що це друзі. Малому було цікаво. Там я з ним і познайомився, потім, коли проєкт закінчився, Ксю поговорила з сином. Запитала, як він дивиться на те, що Саша житиме з нами, Платон зрадів, щасливий. Ми просто тоді на квадроциклах розірвали, йому сподобалося", - розповів Олександр.

Раніше повідомляли, Еллерт показав, як вилизують яйця на інтерв'ю з Анатолічем: "самий вдячний".

Як повідомляв Знай.uа, Льоша з "Холостячки" повідав про найболючішого: "У мене 8 років не виходило".

Знай.uа писав, закоханість Еллерта в Мішину: інтимні подробиці про магію з Холостячкою.