Відомий український продюсер, син легендарної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко, на жаль, не щодня радує фанатів новими кадрами з життя.

Однак на Старий Новий Рік Руслан опублікував тепле сімейне фото, на якому можна побачити його дітей. Бабуся, після поїздок до Москви, буде щаслива такому кадру. Ну, ми на це сподіваємося.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"Діти...", - коротко підписав публікацію Руслан Євдокименко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На опублікованому фото можна помітити вже майже дорослих дітей Руслана Євдокименка - доньку Софію та сина Анатолія. Відомо, що хлопці останні кілька років живуть в Сполучених Штатах Америки, де навчалися і працюють. До слова, Соня Євдокименко вже встигла завоювати звання моделі-красуні і поїздити по Європі, де позувала для камер відомих фотографів.

Публікацію почали коментувати віддані шанувальники Руслана Євдокименка. Ось, що пишуть друзі і фанати: "Яка ж красива у тебе сім'я !", "Прекрасні діти в прекрасній родині. Щастя вам в Новому році!", "Розумні, красиві і талановиті діти у Вас зі Світланою. Щастя їм. Зі Старим Новим роком Вас і вашу сім'ю! Щастя, здоров'я, любові, удачі, миру і добра!", "Донька дуже схожа на маму, а син мені здається прям ось дідусь Анатолій Кирилович.", "Толік просто Ален Делон!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що в середу, 30 грудня, син легендарної української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко і його кохана дружина Світлана святкували 27-ту річницю весілля. Парочка почала святковий день зі взаємних привітань. Про це стало відомо завдяки публікації Світлани Євдокименко і Stories Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Раніше повідомляли, молода Софія Ротару на архівному знімку з коханим показала всю своє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, Різдво зібрало все сімейство Ротару біля новорічної ялинки: "Найкращі на землі".

Знай.uа писав, весілля "Холостяка", зірки "Кріпосної" і MamaRika: найяскравіші урочистості 2020 року.