Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 400 тисяч людей, з якими зараз він поділився кумедним відео про наслідки Старого Нового року.

"Зі Старим Новим Роком🔥

Посівали коли-небудь? Ставте 👏 у коментах", — написав він у підписі до публікації. У відео він постає в двох образах. Перший - образ посівальника, який розповідає вірш і паралельно розкидає пшеницю по коридору квартири.

Другий же образ - господар квартири, який через п'ять хвилин вже займається прибиранням після посівання.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У нас завжди лежить зерно до наступного дня, потім прибираємо. Ну кожен господар своїй хаті", "А ось були б курочки, можна було б змести легенько і їм дати", "😂 😂 😂 👏 👏 та так так саме так!!!!!👏 👏 👏 👏", "Ми прибираємо після 12 дня) 🌞 зі святом!", "А прибирати потрібно через три дні!", "Це я з пилососом після таких посівальщеков😂 😂 😂", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Нагадаємо, Нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "Поговоримо?"

Як повідомляв Знай.ua, Остапчук показав щось особливе тільки для справжніх чоловіків: "Наздогнати і покарати"

Також Знай.ua писав, екс-дружина Остапчука Войченко вперше представила свою версію розлучення: "Я побачила докази"