Популярний український актор, зірка гумористичного проекту "Дизель Шоу" Євген Сморигін поділився своїми підсумками 2020 року.

Так, на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явилася публікація, на якій у вигляді кумедних мемів Сморигін підводить підсумки минулого року.

"Пошкодував, що не купив у 2011 році 100 біткоінів за 100 доларів. Усвідомив, що концертна діяльність може в будь-який момент припинитися. Задумався про професію кухаря. Засмучений ситуацією в моїй рідній Білорусі. Переконався, що люди при владі просто втратили розум. Зрозумів, що світ вже не буде таким, як раніше. Сподіваюся на нову еру людства в 2021 році. На прохання дітей завів собаку. І поки всі справляються зі своїми обов'язками по догляду за нею!" - заявив Сморигін.

"Найбільше я рада за дітей – що ви завели собаку💖", "Супер 👍👍👍👍", "В нашому житті немає випадковостей", "Останнє прям в сердечко. Євген і його дітлахи молодці! ❤️" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, "Дизель Шоу" викрили всю небезпеку подарунків з інтернету: крем для сідниць і зубна щітка для унітазу.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дизель Шоу" нарвалися на жорстку критику через мову: "Російське г*мно".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви.