Російська балерина Анастасія Волочкова любить епатувати публіку тим, що сідає на шпагат в найнесподіваніших місцях. Однак нещодавно у танцівниці з'явився коханий і хоч вона не показує його, часто демонструє подарунки від нього і натякає, який він прекрасний.

Цього разу в Stories Instagram жінка показала розкішний букет від коханого. На фотографії Настя позує в одній з кімнат свого будинку на тлі власного портрета поруч з величезним букетом троянд. Серед квітів-білі і рожеві бутони.

"бути коханою-щастя. Сама моя улюблена гама кольорів", - пише Настя.

Схожий знімок Волочкова опублікувала і в стрічці свого Instagram. Тільки на цьому фото взяла букет в руки і стала в повний зріст. Якщо в Stories вона сиділа і сховала свої ноги, то на цей раз позувала в сукні в підлогу в глибоким декольте. Рожеве плаття теж було в квітковий принт.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Моя найулюбленіша гама кольорів!🙏 🌺 😊 🩰 Це таке щастя - бути обдарованою ними🌺 завжди. 🙏 І улюбленої бути-це щастя!❤️🌺 І прокидатися щасливою теж!😊 🌺 ❤ ️ 😉 🦢 Всім бажаю!",- написала Настя під постом.

При цьому балерина відключила коментарі і фанати не могли висловитися і оцінити красу жінки.

Нагадаємо, Павло Воля зазіхнув на славу Волочкової.

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова нарешті звела ноги в купу і показала свої "копита".

Також Знай.uа писав, що розпалена Волочкова вибігла вночі на вулицю абсолютно гола.