Режисер, сценарист і актриса Рената Литвинова є незвичайним персонажем шоу-бізнесу з неймовірною харизмою і незвичайним стилем. Цього разу вона збентежила своїх шанувальників фотографією 19-річної дочки в білизні.

Яскраве фото напівоголеної дівчини Уляни вона опублікувала в Instagram.

53-річна Рената показала фото дочки Уляни в яскравій білизні, поясі для панчіх і панчохах. Дівчина позує в рожевих кульках. Вона лежить боком, прикриває оголені груди і млосно дивиться в камеру.

"Коли, якщо не в дев'ятнадцять?.. @ulianadobrovskaya", - пише Рената.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фанати прийшли в захват від такого сміливого вчинку дівчини і відзначили, що такі фото можна робити в будь – якому віці, головне-бажання. Хоча знайшлися і ті, хто засудив дівчину, в основному писали компліменти.

"Рената, ви реально крута!", "Ну чому ж тільки в 19?))) У будь-якому віці можна, головне-бажання!", "Це точно", " Та ну да ... у 50 трошки не те! Нехай дівчинка веселиться", "як красиво", "дівчинка дозріла", і в 19 і 39. Можна завжди . Єство"," лялечка як мама", " Стоп, що? Вже 19?", "Божественна білизна"," що за ідеальна дівчина вся в маму"," наприклад, коли завгодно, якщо хочеться", " це дуже чарівно . жіноче тіло це пік мистецтва🌟 😍", "тут з Ренатою не погоджуся😏 🙄", " дійсно. Коли якщо не зараз", " Гарненька. Все одно видно, що серйозна дівчина", "якщо це не зруйнує її цілісність. У зворотному випадку втрата не заповнима", " коли?... Завжди, коли хочеться🌟", " я думала, Тейлор Свіфт!", "Нічого вульгарного не побачила. Дуже органічно і красивий", "вона прекрасна, суперечці немає, але це перебір", "Бережи честь з молоду", "дівчинка прекрасна, мамина гордість", - пишуть коментатори.

,

Нагадаємо, Рената Литвинова злягла з коронавірусом слідом за Земфірою.

Як повідомляв Знай.uа, Богемна Рената Литвинова перевтілилася в жіночу версію Джокера.

Також Знай.uа писав, що 53-річна Рената Литвинова вразила досконалою зовнішністю і передала Привіт коханій.