Важко уявити модельне реаліті Нового каналу без Алли Костромічової - його незмінною ведучою. А все могло скластися саме так, адже в дитинстві Алла марила зовсім іншою професією.

" у дитинстві я мріяла бути вчителем. Пізніше зрозуміла, що мені нецікаво викладати в школі або університеті. Коли була можливість вступити на аспірантуру і залишитися викладати в універі, я остаточно переконалася, що це взагалі не моя історія, — зізналася Алла Костромічова. - Це було дуже дивно, адже мені хотілося викладати, я займалася з дітьми англійською мовою. Люблю цей процес, але викладати в навчальних закладах — не та форма, яка припала б мені до душі".

Алла Костромічова, фото з Instagram
Алла Костромічова, фото з Instagram

Викладацькі амбіції Алла Костромічова все ж реалізувала - вона відкрила модельну школу і табір модельної спрямованості.

"зараз, коли у мене є своя модельна школа І табір, Я розумію, що перебуваю на своєму місці. Коли викладаю дефіле, відчуваю, що я там, де повинна бути", — додала ведуча Нового каналу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Костромічова зі сльозами на очах заговорила про кінець ТМПУ.

Як повідомляв Знай.uа, переможниця "Супер топ-модель по-українськи" Таня Брик вперше роздяглася на камеру.

Також Знай.uа писав, що Костромічова зізналася в почуттях до переможниці "Супер топмодель по-українськи".