Відома українська співачка Ольга Полякова є однією з тих, хто публічно обговорював кризове становище зірок через карантинні обмеження.

Це призвело до хвилі негативу з боку фанатів і простих українців, які зараз стають свідками новорічного відпочинку Полякової на Мальдівах, так як жінка ділиться з ними фото і відео. І все це після того, як скаржилася на проблеми, пов'язані з фінансовою кризою.

Зараз вона в Stories соціальної мережі Instagram опублікувала знімок, який згодом опинився у неї в публікації. "Трошки ситненько тут, вже плюс 2 намічається ще 2 ! Відправляйте мене бігати!!!И так??? 1234????", - написала вона у підписі до посту. Всі чотири фото зроблені в одному і тому ж купальнику. Змінюється лише поза і вираз обличчя виконавиці.

На перших двох фото вона стоїть трохи схрестивши ноги, посміхаючись і дивлячись прямо в камеру. А далі, з піском до колін, Оля Полякова розставила ноги і присіла на пляжі, накривши очі капелюхом і відкривши ротик.

Полякова, скріншот: Instagram
Полякова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Полякова, це легально так виглядати ?😍 ", "Нереальна, Божественна дівчина, заглядіння😍❤️", "Я знаю я знаю, я геніальний фотограф", "@polyakovamusic Оля, ти як тарифи на комуналку...просто Космос!😃 👍 🔥 ", - написали користувачі в коментарях, серед яких співачка Слава Камінська, її дочка Маша і гуморист Гарік Бірча.

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова в міні-бікіні показала, як по-королівськи починає ранок: "Не спалося"

Як повідомляв "Знай.ua", "зубожіла" на карантині Оля Полякова показала попу дочки

Знай.ua писав, Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "нас це чекає всі 10 днів"