Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Знаменитість вже ділилася фотографіями і відео про те, як проводить зимові канікули зі своєю мамою і двома доньками: Євою і Тільдою. А зараз порадувала знімками з відпочинку її молодша сестра Ксенія, яка народилася в 1992 році.
На жінку підписано не так багато людей, всього 21 тисяча чоловік. Вона виклала фото, які, судячи з вказаного місця розташування, були зроблені в Об'єднаних Арабських Еміратах. "Прекрасні моменти залишаються в пам'яті надовго ☀️", - написала вона у підписі до публікації. Спочатку вона постала в червоному купальнику на березі біля жовто-червоного прапора. А потім на шезлонгу з закритими очима, в рожевих окулярах і з напоєм в руці. Можна помітити, наскільки худа у дівчини талія.

Ксенія Лобода, фото: Instagram
Ксенія Лобода, фото: Instagram

"Каак красиво🥺❤️🔥", "Красоточка😘 🌸 🌸 🌸", - написали нечисленні користувачі в коментарях. А її мама, Наталя, надіслала доньці три смайлики поцілунків.

На другій фотографії можна помітити, що Ксенія Лобода не відмовляється від прикрас. У вухах у неї сережки, а на безіменному пальці правої руки — кільце.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ксенія Лобода, скріншот: Instagram
Ксенія Лобода, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Лобода показала коханого чоловіка, і це не Тілль: "Робиш те, що іншим не під силу"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода потрапила на збільшенні свого "комплексу": "Бачив її без гриму"

Знай.ua писав, 63-річна мама Світлани Лободи підкорила струнким тілом в бікіні: немов копія дочки