Співачка Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай) кілька років проживає на території Сполучених Штатів Америки. Вона вийшла заміж, проте останній рік став дуже непростим для артистки і її сім'ї. Дівчина пережила онкологічне захворювання.

А зараз на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч осіб, вона поділилася новими позитивними деталями про боротьбу з раком.

У 2020 році Міка Ньютон зізнавалася, що в 2019 у неї діагностували онкологію — рак яєчників третьої стадії. Однак важче виявилася інша звістка. "Вони сказали, що мені знадобиться 12 курсів хіміотерапії, і найсерйознішою новиною було те, що я ніколи не зможу бути мамою. Не думаю, що у мене коли-небудь знайдуться слова, щоб описати те, що ми пройшли ... Але сталося диво! Через тиждень аналізи повернулися, і у мене була перша стадія, так що у мене ще буде шанс завагітніти в один прекрасний день!", - повідомила вона в підписі до фото, де вона відображена на лікарняному ліжку.

Міка Ньютон, скріншот: Instagram
Міка Ньютон, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вона порекомендувала ніколи не відмовлятися від своєї мрії, і зцілюватися за допомогою молитов і позитивних думок. Дівчина щиро вірить, що саме духовна робота, виконана до операції, спрацювала.

"Троє онкологів, які були на операції, не повірили результатам аналізів! Я знаю одне-якщо ви приймете все у своєму житті як урок, а не як покарання, Ви будете винагороджені великим часом і, будь ласка, ніколи не переставайте мріяти!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, співачка Міка Ньютон вперше підтвердила свою онкологію: "Операція за операцією"

Як повідомляв "Знай.ua", Міка Ньютон вийшла заміж: запаморочливі фото пишного весілля

Знай.ua писав, у зірки "Великого Лебовскі" Джеффа Бріджеса виявили рак