Співачка Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай) кілька років проживає на території Сполучених Штатів Америки. Вона вийшла заміж, проте останній рік став дуже непростим для артистки і її сім'ї. Дівчина пережила онкологічне захворювання.

Сьогодні вона поділилася інформацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram про боротьбу з раком. Точніше навіть фотографією за дві години до другої операції.

"Це селфі було зроблено за дві години до моєї другої операції рік тому! Мені було страшно. Нам довелося видалити яєчник через рак. Замість 2 годин операції було 4-5 ... Троє онкологів думали, що мій рак поширився ... Їм довелося вимити все, що вони вважали раком ... Вони сказали нам, що у нас ніколи не буде дітей, і що мені потрібно пройти 12 курсів хіміотерапії... і що у мене 3 стадія....... через тиждень сталося диво, і все, що вони вважали раком, було відсутнє! Так що я повернулася на першу стадію і отримала шанс стати мамою! #fuckcancer", - написала вона в підписі до селфі, на якому вона злегка видозмінила обличчя, потягнувши губи в одну сторону.

Міка Ньютон, скріншот: Instagram Stories
Міка Ньютон, скріншот: Instagram Stories

На голові у неї все ті ж світле волосся. У ще одній публікації вона відзначала, що саме духовна робота перед операцією спрацювала, і надала дівчині можливість завагітніти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я знаю одне - якщо ви приймете все у своєму житті як урок, а не як покарання, Ви будете винагороджені великим часом і, будь ласка, ніколи не переставайте мріяти!", - говорила вона.

Нагадаємо, співачка Міка Ньютон вперше підтвердила свою онкологію: "Операція за операцією"

Як повідомляв "Знай.ua", Міка Ньютон вийшла заміж: запаморочливі фото пишного весілля

Знай.ua писав, у зірки "великого Лебовскі" Джеффа Бріджеса виявили рак