Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, часто ділиться свіжими постами в соціальній мережі Instagram. Зараз за життям зірки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Не так давно 38-річна артистка показала в своїх Insta Stories дивну, але в той же час з великим змістом публікацію, на якій зображена відома британська дизайнерка одягу, засновниця стилю панк Вів'єн Вествуд. Варто зазначити, що легедарная модельєрка зображена на фотографіях практично голою – вона прикривається лише тканиною з мережива.

Знімки були названі "картиною номер 44" з метою поширити інформацію про глобальне потепління і зміну клімату в світі.

Вів'єн Вествуд, скріншот Insta Stories Світлани Лободи

"Врятуй світ - The Big Picture #44", - йдеться у підписі до фото з Вів'єн Вествуд.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена". Так, артистка виступила в Дубаї і розповіла про це своїм фанатам.

Нагадаємо, Світлана Лобода передала корону таємничій блондинці: "Подумала, що мама".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода виклала фото з донькою і розкрила плани на січень, про музику ні слова: "Відмінне рішення".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода почала 2021 рік зі скарг. Вона розповіла, через що доводиться проходити артистам, аби радувати своїх шанувальників.