Таня Брик-молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи", яка не боїться пікантних фотосесій.

На дівчину підписано понад 285 тисяч осіб в соціальній мережі Instagram, де вона частенько ділиться з шанувальниками всілякими знімками. Зараз же вона не тільки опублікувала нове фото, але і заговорила про правду про інтервальне голодування.

Тетяна зазначила, що якось вже писала про нього, проте вирішив додати ще трохи фактів. "Схудну я на інтервальному голодуванні? Можливо. Ми худнемо тільки при дефіциті калорій. Що це? Це коли ми вживаємо менше ккал ніж витрачаємо.
Навіть якщо ви будете притримувати інтервального голодування але при цьому будете їсти все підряд - ви не схуднете ☺ ️ для чого ж тоді це потрібно? По-моєму досвіду відповідь така: я обожнюю поїсти на ніч і інтервальне голодування мене в цьому зупиняє) ну дивіться: на ранок мені завжди лінь Чет приготувати бо я сонна, вдень я можу з'їсти суп/салат,рибу і тд, а ось на вечір мені завжди хочеться піти в ресторан або наготувати їжі вдома", — зазначила Брик в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І додала, що її зупиняють обмеження в додатку для інтервального голодування. При цьому видів інтервального голодування безліч-23/1, 16/8 або через день. Для себе Таня Брик виділила найбільш " щадний" — 16 годин голодувати і 8 "їсти". В кінці публікації вона підсумувала, що в схудненні відсутня будь-яка магія. Все залежить від людини, яка бажає схуднути. "Закриваємо ротик "на замочок" і підраховуємо свої ккал", - заявила вона.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла про дике захоплення: "Виключно задом"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "Супер топ-модель по-українськи" Таня Брик вперше роздяглася на камеру: "Нахр*на"

Знай.ua писав, "Чсвшніцу трохи попустили": українці захоплюються фіналом "Супер топ-моделі по-українськи"