Французька модель Тіна Кунакі, яка отримала ще більшу відомість як дружина французького актора Венсан Касселя, поділилася новими ефектними фото у купальнику на узбережжі океану.

Відповідні знімки були розміщені на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото 23-річна модель і молода мама позує на пляжі. На ній насичено-червоний бікіні, її руки закинуті вгору і підтримують хвостика з хвилястого чорного волосся.

"Me mata o coração ir embora amanhã", — написала красуня португальською (зараз пара проживає у Бразилії), кажучи, що її серце розривається від необхідності поїхати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сама Тіна Кунакі народилася в Тулузі, її матір — сицилійка, а ось батько — народжений у Марокко чорношкірий виходець з Того.

Ще у 2015 році Тіна почала зустрічатися з французьким актором Венсаном Касселем, який старший від неї на 31 рік, а у 2018 році вони побралися в містечку Бідар, що на півдні Франції. У 2019 році у них народилася донька Амазонія.

Схоже, що врода Кунакі особливо актуальна для спекотної Бразилії і її велелюдних пляжів.

Нагадаємо, Біс у ребро? Колишній Белуччі Венсан Кассель стягнув труси з молодої дружини просто на пляжі, яка безсоромність.

Як повідомляв Знай.ua, Венсан Кассель і Тіна Кунакі з малятком прогулялися по Каннах: фото.