Співачка Ірина Аллегрова вважає любов найважливішою річчю у житті. Однак, як сама вона пояснює, тут мова йде не лише про романтичне кохання, але й про любов до близьких та рідних.

Відео з фрагментом з інтерв'ю Аллегрової поділилася її фанатська сторінка у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі зірка коментує свої раніші слова про те, що треба боротися за перше кохання, та й не тільки перше. Вона пояснює, що треба трактувати це поняття більш широко, і подумати й про любов до батьків чи до дітей — тим більше, на думку Аллегрової, на різних етапах життя різні різновиди стають особливо важливими.

"За любов потрібно боротися завжди. Але якщо під словом "любов" на увазі тільки любов чоловіка і жінки, це неправильно. У нас є діти, у нас є батьки. Це та ж любов, за яку треба боротися, щоб вона була. Старих людей плекати, щоб вони довше були поруч. Дітей уму-розуму вчити. Це теж любов", — каже співачка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Доповнили цей фрагмент на фан-сторінці фрагментом з пісні "Помолимся за родителей", інше виконання якої Аллегровою можна знайти на сайті "Ютуб".

Нагадаємо, Аллегрову виставили на "показ" без перуки і макіяжу – друг співачки показав дивне фото.

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару раптово зірвалася в Москву: "Грошей немає, поїхала заробляти".

Також Знай.ua писав, Пугачова і Аллегрова нарешті помирилися: перше спільне фото