Італійський актор Мікеле Морроне відомий завдяки головній ролі в картині під назвою "365 днів". Цей фільм охрестили польською версією "50 відтінків Сірого" і з тих пір за його творчість і життям стежать мільйони людей.

У соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 11 мільйонів чоловік, Морроне любить ділитися кадрами, на яких фігурує його накачане тіло, яскрава зовнішність і пронизливий погляд.

Вчора, 16 січня, щоб не втрачати популярність, він виклав новий знімок і заговорив про "свою" королеву.

"Я хочу приготувати сніданок для своєї королеви", - написав він у підписі до чорно-білого знімка, на якому постав навпроти дзеркала, причісуючись і з усією серйозністю дивлячись собі в очі.

Мікеле Морроне, скріншот: Instagram
Мікеле Морроне, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

При цьому, деякі користувачі в коментарях відзначають, що італійський актор Морроне вже публікував цей знімок. Його можна знайти на сторінці, він його виклав ще 13 жовтня минулого року і говорив про те, що живе "сам по собі" — самостійно.

"Та ж фотографія???? Мік, ти загубився, малюк?😂 😂 😂 😂 ", "Ти вмієш готувати?😂 ❤ ️", "Ти готуєш для кого???", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, італійський мачо Мікеле Морроне скинув весь одяг на камеру і показав свою хмарку: "Ти побачиш”

Як повідомляв "Знай.ua", Мікеле Морроне з "365 днів" зачаровує не тільки шикарним тілом: від такого таланту "тануть" жінки

Знай.ua писав, звабливий Мікеле Морроне з "365 днів" не збирається залишати "поганого хлопчика": "Я допитливий"