33-річний турецький актор актор, який здобув популярність завдяки ролям в картинах під назвами "В очікуванні сонця", "Постукайся в мої двері" і "Справа честі" Керем Бюрсін дуже рідко радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Коли йому було 12 років, він разом з родиною переїхав до Сполучених Штатів Америки, де згодом влаштувався в Бостоні в коледжі Емерсон на факультеті маркетингу. Праллельно він брав уроки акторської майстерності і з часом працював водієм, перш ніж з'явитися на екранах. Керем Бюрсін володіє привабливою східною зовнішністю.

У 2010 році він знявся в забавному фільмі жахів під назвою "Акулосьминіг", а потім, після декількох картин, у чоловіка настала перерва у творчій кар'єрі, і лише в 2017 році він повернувся, щоб зіграти в "це місто піде за тобою".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 6 мільйонів чоловік, він опублікував кілька нових знімків. Це його 126 пост. На знімках він зображений в куртці і шапці, з легкою неголеністю на обличчі. Дивлячись на його вираз на другому фото, можна припустити, що актор замерз — адже зафіксували його, ймовірно, на світанку.

"Він все таки виклав😍", "Керем очима Ханде", "Прикол в тому що Ханде фоткала його 😻", — написали російськомовні користувачі в коментарях. Ханде Эрчел — 27-річна турецька актриса і модель, яка знімається з ним в серіалі "Постукайся в мої двері".

Коментарі, скріншот: Instagram (Бюрсін)
Коментарі, скріншот: Instagram (Бюрсін)

Нагадаємо, 23-річна дружина Венсана Касселя показала ідеальну фігуру і розповіла про розбите серце

Як повідомляв "Знай.ua", Янковський розкрив, як знімалася скандальна секс-сцена з Асмус в "Тексті"

Знай.ua писав, 19-річна військовослужбовець визнана найкрасивішою у світі: "відкосити" і не думала