Колишній учасник романтичного шоу "Холостячка" і юрист на мільярд Євген Ковтуненко, якому в проекті не вдалося підкорити серце актриси Ксенії Мішиної, активно розвиває свою сторінку в Instagram і ділиться кумедними кадрами з життя.

Відомо, що після проекту багато учасників продовжують спілкуватися і дружити між собою. Цього разу веселий вечір Ковтуненко розділив з фіналістом проекту, якому Мішина відмовила вже після пропозиції руки і серця Олексієм Тригубенком.

Женя показав, як вони танцюють і веселяться з Льошею і передав привіт всім прихильницям.

"Просто живемо з Тригубенко нашу цікаву жись. Передаємо вам холостяцькі привітики", - написав він під роликом.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чоловіки позують на тлі застілля, вбраної ялинки і підспівують музиці. Крім того, Ковтуненко передав привіт Андрію Шатирко і заспівав його пісню про Холостячку. У підписі до експресивного ролика він вказав, що вони тусять і чекають музиканта до себе.

Раніше ми розповідали, що Виноградова опублікувала нові знімки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, на яких постала разом з 36-річним власником юридичної компанії і чоловіком, який теж намагався домогтися серця Ксенії Мішиної, Євгеном Ковтуненко.

"Не можу не виставити такий спектр наших емоцій. Хочу вам побажати, щоб ви в 2021 саме з таким настроєм", — написала вона в підписі до публікації. Вона виклала цілих 12 знімків, з'єднаних в колажі, з кухні, де вони розважалися. І паралельно цьому, на пост-шоу стало відомо, що рибалка відновив стосунки з Аліною, яка чекала його після шоу.

Нагадаємо, екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленці з "Холостячки" розповніли на карантині, чоловіків не впізнати.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Тригубенко розповів про свою любов.