Юлія Саніна, співачка і вокалістка групи The Hardkiss, а також фіналістка ювілейного сезону проекту" Танці з зірками", зізналася в ревнощів чоловіка і дуеті з Монатіком. Про це вона розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій.

Юлія Саніна отримала нагороду "Жінка року в шоу-бізнесі" і зізналася, що її музика для жінок. Також вона розповіла, як їй було працювати з Монатіком в дуеті, адже вони нещодавно випустили спільний трек "Кобра".

"Я питала у Діми, як йому, ми всі такі різні, хто кращий? Він відповів, що всі ми такі різні і у кожної така своя фішка є. Пісня вдалася. Вона фатальна, Монатік в ній класно прозвучав. Я не знаю з ким ще серед чоловіків можна було б зробити дует. Монатік для мене топ", - каже Юлія.

Осадча поцікавилася, як співачці вдається поєднувати участь в "Танцях з зірками", яке зараз відбирає всі сили з вихованням сина.

"Зараз включився чоловік максимально у виховання сина. Я дивлюся він вже навчився і омлети готувати, тому що я намагаюся встигати там борщик якийсь на пару днів. Але іноді мене і на це не вистачає. Тому зараз за кермо сів Вал", - зізналася Саніна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Осадча поставила провокаційне запитання і поцікавилася, чи не скаржиться на неї чоловік і про ревнощі його через "Танці з зірками".

"Чоловік не звик, що ми не разом, тому що ми з ним зазвичай 24/7 разом. Але мені здається щось виникає між нами більше тепер. Він сумує за мною, Він мене більше обіймає, цілує. Це так цікаво. Після першого ефіру у нас була серйозна розмова, що щось танці такі відверті. Я йому пояснила, що це ча-ча-ча і це взагалі дитячий лепет на галявині і що другий ефір у нас румба, танець пристрасного кохання. Я пояснила просто, що тут я актриса. Тому Він прощає деякі нюанси", - каже Саніна.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss присвятила своє тіло Тіні Кароль.

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з" The Hardkiss " нарешті зробила це, шанувальники займають чергу.

Також Знай.uа писав, що у Саніної з Hardkiss поповнення в родині, Дід Мороз поклав під ялинку.