"Чим зайнятися з дітьми під час карантину?",- питання, яким батьки задаються в першу чергу. Ведучий Нового каналу Олександр Педан поділився своїми лайфхаками, як урізноманітнити локдаун з дітьми. Його синові Марку п'ять років. Хлопчик досить посидючий, любить читати, готувати і гратися динозаврами (знає їх усіх, ДО РЕЧІ). Але зірковий ТАТО намагається прищепити синові любов до активностей.

"Лижі та сноуборд-перший варіант занять, - каже Олександр Педан. - Гірські види спорту Я просто обожнюю. І якщо у вас буде така можливість, то дуже раджу спробувати. Для мене це просто мастхев-хоча б раз за сезон виїхати кудись»посноубордить". Тільки уявіть-зима, сніг, гори. Плюс, неймовірно чисте повітря. Тим більше, діти з трьох років вже абсолютно нормально встають на лижі під керівництвом професійного тренера. А з 5-6 можна пробувати сноуборд. І з часом вони вже ганяють так, що іноді навіть дорослі не можуть наздогнати. Єдиний мінус такого варіанту-це недешево. Але моя вам порада: не витрачайте зайві гроші на дитяче спорядження, адже дитина в наступному році неодмінно виросте. Ми, наприклад, зазвичай беремо інвентар в оренду і катаємося в своє задоволення".

Саша Педан, фото: Новий канал
Саша Педан, фото: Новий канал

Активності можуть бути не тільки для тіла, але і для мозку.

"Шашки, шахи і нарди, - радить ведучий. - Нагадаю, що це не тільки настільні ігри, а й спортивні дисципліни. Вони хоч і не качають м'язи, але, принаймні, дуже сильно розвивають мозок і стратегічне мислення. А ще активна мозкова діяльність спалює калорії приблизно так само, як і спорт.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ну, і не варто забувати про фантазію, кажучи про заняття з дітьми.

"власні види спорту – теж хороший варіант, – розповідає Олександр. - Якщо з більш дорослими дітьми можна знаходити різні відео на YouTube і робити зарядку, то з малюками треба грати. У нас, наприклад, є дві гри, які ми придумали разом з Маріком. Одна з них – закидання шкарпеток в дитячий горщик. Це якийсь прообраз баскетболу. Просто скачуєте шкарпетки в кульку і по черзі намагаєтеся потрапити ними в горщик. Друга гра-Втеча від робота-пилососа. Правила такі: треба пробратися в кімнату так, щоб робот тебе не побачив, схопити книгу на вечірнє читання і втекти із залу непоміченим. Назвали ми це "операція". Головне-включити фантазію. Так що навіть вдома при локдауні можна придумати просто неймовірні розваги".

Нагадаємо, українка стала суперницею роботів-офіціантів і забрала їх чайові.

Як повідомляв Знай.uа, ведучі 1+1 Попов і Хамайко пообіцяли зігріти в люті морози.

Також Знай.uа писав, що улюбленець Холостячки Решетник зробив зізнання про виховання синів.