Російський співак Сергій Лазарєв, якому чи то серйозно, чи то жартома приписують стосунки з Ані Лорак, підвів підсумки своєї подорожі на Балі. Однак сенс написаного зіркою досить сильно змінив дещо грубий жарт композитора Ігоря Крутого.

Пост Лазарєва і відповідний коментар Крутого були розміщені у соціальній мережі "Інстаграм".

Свій відпочинок на індонезійському острові співак висвітлював дуже детально. Він викладав фотографії зі значущих і не дуже місць, ділився думками і спостереженням. Підсумувати він вирішив це у нещодавньому пості в соцмережі.

"Назавжди запам'ятаю цю поїздку ... випадковості невипадкові ... я на багато подивився іншими очима! спасибі 🙏 сподіваюся довше зберегти цю гармонію і в галасливій Москві ...

P.s. Ну, і які ж тут заходи…" — пише Лазарєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Супроводив він цей текст черговим знімком з Балі, на якому зірка сидить на узбережжі і дивиться на золоте небо.

Саме фото і викликало кепкування Крутого.

"Дивлюсь я на небо, аж очi вилазять…" — написав відомий композитор, змінивши для цього рядки з вірша поета-романтика Михайла Петренка, яка згодом стала основою для музичного твору.

"Дивлюсь я на небо та й думку гадаю:

Чому я не сокіл, чому не літаю", — йде мова у перших рядках пісні, яка навіть злітала у космос, оскільки сильно запала до душі легендарному Сергію Корольову.

Нагадаємо, раніше "Суджений" Лорак Сергій Лазарєв розсекретив інтимний ритуал і показав яйце: "на швидку руку"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш"

Також "Знай.uа" писав, що "Коханець" Ані Лорак зухвало вилаявся через пікантні фото співачки: "Ох**нно!"