Ані Лорак помітили у морозному Києві. Проте попри холоди, її вбрання не можна назвати зовсім теплим — українців жартома обурила відсутність шарфу.

Ані Лорак - українська співачка, яка після подій 2014 року переїхала до Москви, рідко буває вдома. З одного боку, якщо проглянути соціальні мережі зірки, стає зрозуміло, що вона напрочуд зайнята: концерти, зйомки, репетиції, а також гастролі і примірки. З іншого боку, останні концерти Лорак в Україні супроводжувалися осудом громадськості і активним спротивом груп молодиків, які перекривали людям доступ до концертних залів. Тому сьогоднішні сторіз зірки, а, тим більше, світлини - неочікуваний контент.

У Пасажі поруч з брендовими магазинами люксових товарів зірка прогулялася пішки - саме звідти декілька світлин Лорак. На ній теплий недовгий пуховик, чорні штани, містка велика сумка і чорні сонцезахисні окуляри. Волосся жінка зібрала назад. Світлини співачка супроводила таким постом: “Ох і мороз сьогодні❄️ Але прогулянка по улюбленому Києву все-таки відбулася🙌🏼 Сподіваюся, ваше неділя була такою ж насиченою і чудовою”.

Під постом коментатори вітали зірку з поверненням на Батьківщину, але не обійшлося й без жартів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"МОРОЗ, А ШАРФА НЕМА.... КАРОЛІШ, МИ ОБУРЕНІ!" — написав один з користувачів соцмережі.

Скріншот Instagram @anilorak
Скріншот Instagram @anilorak

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.