Український співак Dzidzio, справжнє ім'я Михайло Хома, долучився до привітань Олі Поляковій.

Зірка українських розважальних пісень не лише написав коментар у акаунті Олі, а й виставив окремо світлину з співачкою на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Світлину було зроблено на якомусь шоу. Дзідзьо у сонцезахисних окулярах дивиться в бік, на Олю. На ньому літня футболка яскравого жовтого кольору, напис на ній — “Супер-пупер” латинкою. На голові у співака його легендарне пір'я в індіанському стилі. Оля стоїть поруч, на ній корона і короткий костюм-боді червоного кольору. Одяг має рукава-ліхтарики, а також велику блискавку золотого кольору. Манжети і верх боді прикрашено білим мережевом. Дзідзьо написав таке привітання: “вітаю З Днем Народження, хай збуваються твої бажання”.

Співак і співачка неодноразово перетиналися на різноманітних концертах і проєктах. Нині - вони “детективи” у розважальному шоу “Маска”, що виходить на телеканалі “Україна”. За задумом, відомі зірки української естради мусять відгадати хто ховається за красивою і вишуканою маскою. При цьому перші зірки - детективи, а зірки під маскою - учасники шоу. Цієї осені на українському телебаченні був схожий проєкт, проте там були інакші правила, кількість учасників і мета.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Полякова пограла з DZIDZIO язичком, але Каменських завадила і прилягла на плече

Також Знай.uа писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів: "Не можу повірити, що це я"