Євгеній Ковтуненко, учасник шоу “Холостячка”, відомий юрист, виклав відео, на якому поруч з музикантами грає на барабанах виконує запальну пісню. Чоловік зробив це, щоб показати, що йому це по силам.

Четверо чоловіків у кімнаті, троє за музичними інструментами, один соліст. Вони виконують кавер на популярну пісню. Виклав це відео в мережу сам Євгеній Ковтуненко. Напередодні в розмові з одним із журналістів, чоловік зізнався йому у своєму вмінні грати на ударних. Той не повірив - тому й було зроблено це відео.

"Коля взяв мене на понт в інтерв'ю і попросив довести йому, що я не лукавив коли сказав, що я вмію грати на барабанах)) Я зібрав цілий рок-бенд і організував дуже прикольну кавер-версію нашого улюбленого суперхіта", — розповідає холостяк ,якому не вдалося завоювати серце Ксенії Мішиної.

Ковтуненко хотів показати, що всі люди - талановиті, просто не всі розкрили у собі грані таланту, проте це не означає, що потрібно здаватися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окрім запального відео, чоловік поділився надихаючою історією: “Колись в школі, я був в театральному гуртку від університету імені Карпенка-Карого і грав роль Вершиніна в «Трьох сестрах» Чехова. І ми часто жартували над хлопцем який все ніяк не міг увійти ні в одну роль на пробах. Режисер тоді сказав фразу - яку я ніколи не забуду - не буває бездарних людей, все люди геніальні! Просто їм треба допомогти розкрити цю геніальність. І Він знайшов прекрасну і комфортну роль цьому хлопцю. Він його розкрив! 🙌 Я намагаюся не вішати ярлики на людей, але навіть мій прокачаний мозок іноді створює стереотипи і я легко їм піддаюся”.

"Упевнений і ви до сьогодні знали мене як юриста на мільярд, успішного бізнесмена і ресторатора, учасника шоу Холостячка. Все це лише одна сторона моєї особистості, яка на поверхні. Я хотів би, щоб ви дізналися мене глибше ✌🏼Чтоби ви розкрили мене, як той геніальний режисер з мого дитинства", — пояснює свою мотивацію Ковтуненко.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина врятувала побиту дівчину від тирана: "Ксюха – поверни вухо".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".