Українська співачка Оля Полякова, яка вирушила відпочивати на Мальдіви, в неділю, 17 січня відсвяткувала свій 37-й День народження.

"У нас Захід Сонця. У нас абсолютно біла компанія. Аліса в білому, Маша в білому, тато в білому. І ми зараз йдемо, нам вирили на пляжі гніздо і ми зараз будемо там яйця висиджувати. Вадик буде висиджувати яйця, а ми будемо на це дивитися", - жартує співачка.

Полякова з сім'єю відпочила на березі океану, дивлячись на неймовірний захід. Вона показала, як вони танцювали і веселилися в тісному сімейному колі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Молодша дочка побажала Ользі, щоб вона стала найпопулярнішою жінкою на світі, найкрасивішою і найвищою і щоб могла виконувати всі мрії і навіть перетнути море на лижах.

Місцеві жителі вітали Ольгу під звуки барабанів, а дочки співачки танцювали під ритмічну мелодію.

Оля їла Мальдівських лобстерів, а в кінці вечора їй принесли торт з двома свічками. Вона пояснила, що дві свічки, тому що у неї двозначна дата, а ось коли у неї буде тризначна, тоді і буде три свічки.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, що втратила плани і цілі в житті.

Як повідомляв Знай.uа, Dzidzio згадав щасливий день в обіймах Олі Полякової.

Також Знай.uа писав, що Ользі Поляковій-37, як привітали "Королеву ночі" українські зірки та шанувальники.