Популярна актриса і перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина знайшла на романтичному проекті своє кохання і живе з Олександром Еллертом після закінчення шоу.

Після проекту у неї стало в рази більше шанувальників і вона часто ділиться своєю позицією з українцями. Так Вона розповіла про те, як можливо буде зустрічати свою старість і повідає всьому світу секрет, як знайти і розпізнати свою непідробну любов. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

"Можливо, колись я сяду в красивому кабінеті з великими вікнами, що виходять на хвойний ліс, посміхнуся оточуючим мене онукам і стану писати книгу про те, як можна знайти і розпізнати "свого" людини, як в кожному слові, жесті і натяку побачити непідробну любов. Вже про це я точно знаю, не з чуток!",- пише Мішина.

Ксенія зазначає, що жіночий парфум має величезну силу. І навіть порівнює вибір відповідного, свого аромату з вибором партнера для життя.

Також Мішина розповіла, що за соціологічним дослідженням 2020 року тільки 57% українських жінок вважають своє сімейне життя ідеальним, враховуючи показники взаємної любові і поваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Даний показник здається мені мізерно низьким, адже сімейні відносини – це результат нашої роботи, вони приносять нам рівно те, що ми самі готові в них вкласти", - вважає Мішина.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.