Український співак EL Кравчук, який був неймовірно популярним в 90-і роки XX століття, розповів, що відчуває через 25 років на сцені. Пост зі своїми роздумами він розмістив у Facebook.

" Шлях творчої людини... що відбувається у свідомості, яка мотивація у кожному кроці, у кожному рішенні? За плечима 25 років кохання зі сценою. Срібне весілля, так би мовити. Двадцять п'ять років пошуку собі та своєї пісні, двадцять п'ять років поразок та перемог, двадцять років ... як один подих, як один спалах, як як одна Мітт. І коли мене питають про те, як я відчуваю себе, коли за плечима стільки подій, я розумію, що єдине місце, де я відчуваю себе справжнім, де я відчуваю себе на сто відсотків щасливим - це Сцена", - написав Кравчук.

Шанувальники EL Кравчука в коментарях привітали свого фаворита і відзначили, що він професіонал, який віддається сцені і здатний запалювати любов своїм співом.

"Вітаю. Бажаю творчої наснаги, запалювати коханням своїм співом серця шанувальників і щастя безтурботного", " Дуже красиво написано.. вітаю !!", "Як колега, скажу що з усіх артистів з якими працювала, і стикалася, ви перший, хто віддається сцені, навіть на саундчеках на 100000 %, вірю в кожну емоцію !! Велика повага і пошана Вашої праці ! Вітаю, довгих років любові !", "25 років.... Летить годину... Пам'ятаю тобі ще юним співаком у складі "Сінгапуру «з піснею» Квітка" СЛ Слідкувала за твоїм творчим ростом, відвідувала твої сольні концерти. Рада твоїм акторським роботам у театрі та кіно", " пам'ятаю твої перші пісні. Це було цікаво, яскраво та неповторно! І це був справжній внесок в сучасну українську культуру! Ці пісні досі сучасні та актуальні. Їх можна слухати і переслухувати", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Данилко на" масці " не впізнав самого себе, довелося кликати Полякову.

Як повідомляв Знай.uа, зірка 90-х EL Кравчук возз'єднається з Данилко в Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що EL Кравчук відпустив собі крила до Нового року