Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість виставила серію сонячних кадрів, радіючи теплій погоді на тлі високих пальм і блакитного неба. Зірка приміряла досить сміливу сукню з глибоким декольте і рябим квітковим принтом, доповнивши образ високими шкіряними "ковбойськими" чобітками, а також золотими аксесуарами у вигляді масивних сережок-кілець. При цьому неозброєним поглядом видно, як сильно схожа 19-річна красуня на свою зіркову маму Віру, особливо коли грайливо посміхається на камеру. Соня блиснула і пишними грудьми, а також стрункими ногами, викликаючи захоплення у шанувальників.

Фолловери засипали Кіперман компліментами, а деякі навіть переплутали з Вірою: "віра та у тебе прекрасна фігурка а груди супер а ніжки у тебе це принадність я б їх розцілував від А і до Я"," красива донечка красивої мами!! 😍 👍 ", "Чудово виглядаєш 😘😍😍😍😍😍😍", "родимок багато) говорять на щастя)","у тебе дуже сексуальне тіло крихітко😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще