Російський співак і колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров показав, з ким і як проводить останній день відпочинку в Майамі. Яскравий пост він опублікував в Instagram.

"Навіть завершувати відпустку потрібно яскраво!💥У компанії друзів і коханих @andreimarkeev @babayaga.official @likaosipova провів фінальний день моїх Майамських канікул. Мчу в морозну Москву! Скільки градусів сьогодні у вас за вікном", - пише Кіркоров.

На фото він позує в оточенні чарівної блондинки, яку ніжно обіймає і з другом. Вони сидять і позують на лавочці з червоною статуєю істоти, схожої на Бабу Ягу.

Шанувальники не пройшли повз нового поста Кіркорова і зробили безліч компліментів артисту. У тому числі відзначили яскраву Бабу Ягу і порадили залишатися в теплому Майамі замість того, щоб їхати в холодну Росію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Вау!Філіп, виглядаєте чудово☺відчувається, що провели просто чудову подорож", "Іваново -25 ☺ як добре що у нас дистанційна сесія і нікуди не потрібно їхати☺", " мінус 20... 😂 👍 🔥 за відчуттями мінус 23", "щасливої дороги, легкої посадки"," як шкода що закінчується такий класний відпустку!(🌴 🌞 🌊 👍А у нас Мороз-тріскучий!!Одев ️ ️ ️ одягайтеся тепліше"," Ого, яка яскрава Баба Яга😄 👍 вогонь 🔥 😊 а у нас Мороз міцнішає", " може, вам краще не летіти сюди?? Я б Вам не радила. Я б залишилася в Майямі. Ну в будь-якому випадку рада вам дуже. Приїхавши. Але будьте обережні, у нас тут сніг, ожеледь і взагалі скоро революція. Жерсть. Бережіть себе🎆 люблю Вас. Чекаю ваш концерт в Ялті. 😍 ", "Філіп Бедросович, як ви приголомшливо виглядаєте в такому образі, без кучерів!! Так стильно і брутально👍 гарного відпочинку!",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть.

Як повідомляв Знай.uа, Кіркоров відпочив на повну котушку із зіркою Євробачення.

Також Знай.uа писав, що розпродав шмотки і поїхав в Майамі, Кіркоров з дітьми веселиться в кабріолеті, не дивлячись на дорогу.