Сценарист "Квартал 95" Олександр Еллерт – переможець романтичного проекту" Холостячка", якому у фіналі сказала "люблю" актриса Ксенія Мішина привернув увагу широкої аудиторії. У тому числі жіночої.

Еллерт-неоднозначний персонаж. Після завершення шоу на нього посипалося багато критики. Фанати не розуміли вибір Мішиної і вважали, що їй слід було віддати своє серце іншому фіналісту – Льоші, який був милим і надійним хлопцем. А Саша проявив себе як нестабільний хлопець, якому важко говорити про свої почуття.

Українки помітили красу в тому, хто зазвичай залишається за кадром. У фан-акаунті опублікували відео-нарізку з Еллертом і відзначили його красу.

Українки в коментарях розділилися в думках. Одні підтвердили, що він красень, а інші не зрозуміли, за що його охрестили "красивим" і відзначили, що він – самий звичайний.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" а що в ньому такого ?😀 звичайно, на смак і колір) але прям щоб писати, що найкрасивіший, це вже перебір", "Ви ще не бачили красенів", "який же він красивий"," Знайшли красивого, самий звичайний, нічого особливого", "дуже красивий", "Ето точно, самий😍", " чесно. не розумію. чому після кожного шоу. починають когось обговорювати!!!!!??? звичайний!!! нічого такого 😮я не побачила, у мене чоловік набагато краще", " що там красивого?", "Квартал став не смішний..., він сценарист", " звичайний хлопець, не чого красивого немає!",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.