Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, проводить січневі свята на Мальдівах. І замість шапки і пуховика щодня, на відміну від українців, носить купальники і легкі сукні.

Полякова також відсвяткувала Хрещення з донькою, вони пірнули в океан. Так Оля підтримала традиції і трохи викликала заздрість у фанатів, які занурювалися в річку при -22 градусах.

Артистка опублікувала коротке відео в Stories Instagram і показала, як в зеленому міні-бікіні пірнає в океані.

"Оскільки сьогодні Хрещення, давайте: Боже як холодно. Раз, пірнай, два, три. Боже як холодно. Ми ніби в ополонку пірнули, бачиш?",- каже Полякова своїй молодшій дочці, з якою пірнала.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми розповідали, як Полякова з сім'єю відпочила на березі океану, дивлячись на неймовірний захід. Вона показала, як вони танцювали і веселилися в тісному сімейному колі.

Молодша дочка побажала Ользі на день народження, щоб вона стала найпопулярнішою жінкою на світі, найкрасивішою і найвищою і щоб могла виконувати всі мрії і навіть перетнути море на лижах.

Нагадаємо, Оля Полякова насміхається над "потопаючою" 15-річною дочкою.

Як повідомляв Знай.uа, 15-річна дочка Полякової росте чуйною дівчинкою-нагодувала "знедолених".

Також Знай.uа писав, що 15-річна дочка Олі Полякової показала матусю в купальнику у всій красі.