Відома українська співачка Тіна Кароль та її молдавський колега Дан Балан знову стали героями фанатської творчості. Шанувальники і прихильники "романтичних стосунків" зірок вже не можуть просто сидіти на місці і чекати на нові публікації на офіційних сторінках. Фанати самостійно створюють нові "перли".

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку "dantinfan" Тіни Кароль і Дана Балана в мережі Instagram.

Публікація "dantinfan", скріншот: Instagram
Публікація "dantinfan", скріншот: Instagram

Так, на свіжій публікації можна побачити Дана і Тіну в щасливому образі. На фотографії обличчя артистів буквально світяться, але і шанувальники не приховують, що це фотошоп (графічний редактор, для зміни зображення - ред.).

Ось такими бачать фанати своїх улюбленців - в обіймах і з радістю від спільного проведення часу. Обличчя у зірок ще можуть нагадати те, як зараз малюють сучасні анімаційні мультики.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До слова, навіть на фанатській сторінці публікація зібрала тисячі лайків, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть шанувальники: "Ви не підходите один одному, не за характером не за зовнішнім виглядом, два різних полюси Землі.", "Ці фотошопи - це вже діагноз, реально", "Тіночка, хочу бачити тебе щасливою.", "Ну коли будуть справжні фотки, а не шопи, ми дочекаємося в Новому році?", "Чогось вони перекошені. Певно щасливі сильно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram//"dantinfan"
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram//"dantinfan"

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram//"dantinfan"
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram//"dantinfan"

Раніше повідомляли, пишні груди Тіни Кароль в сміливій сукні не дають українцям спокою.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль попалася вночі з їжею, плямкає і не червоніє.

Знай.uа писав, Тіна Кароль разом з коханим Даном Баланом отримала нагороду від росіян.