Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила серію пікантних кадрів, позуючи на піщаному пляжі з блакитною водою. Так, жінка вирушила на відпочинок в райські краї із зірковою донькою і двома маленькими онучками: Євою і Тільдою, адже останнім часом їх дружна сім'я намагається проводити якомога більше вільного часу разом.

Найрідніша жінка Світлани постала перед численними шанувальниками в чорному міні-бікіні, стоячи по коліно в блакитній воді і демонструючи струнку фігуру, над якою працює не менш наполегливо, ніж сама Суперзірка. Наталія Василівна зворушливо привітала аудиторію з Водохрещам 19 січня, побажавши всім здоров'я, умиротворення і радості, душевної благодаті.

"Вітаю з Хрещенням Господнім!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нехай в це яскраве і чисте свято Господь наповнить вас здоров'ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі.

Зі святом😇"

Фолловери в свою чергу засипали маму Лободи компліментами: "яка ви класна!!❤ ️ 🔥 ", "фігура🔥"," дивовижна🌹", "ну просто, відвал всього😍".